Autor: 021.rs

Novi Sad
19.07.2024.
18:50
U Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode u Novom Sadu, u okviru prve faze radova, rekonstruisan je muzejski prostor u kome će biti smeštena nova izložbena postavka.
  • Ns time

    20.07.2024 09:53
    Strahota.Privid stvarnosti.
    Sve nam ovo treba .
    Ko nam prica o kulturi.
  • Karčika

    20.07.2024 09:11
    Praznina
    Nije Maja obišla nikakav rekonstruirani prostor biti je taj prostor rekonstruiran. Zvrji prazan, već dugo zatvoren. Nju su vodili izmedju praznih pregradnih zidova koje su tamo postavili uništivši odličan izložbeni prostor. U to su potrošili desetine miliona, i to zato što je nameštena podobna direktorica, ostali raniji direktori do sada nisu mogli da dobiju novac za taj prostor. Sadašnja direktorica je u dilu sa pokrajinskim sekretarom za životnu sredinu i nečinjenjem odnosno kršenjem zakona po SNS ukusima i klijenteli direktno utiče na uništavanje prirode u Vojvodini. U javnosti se ne oglašava,čak ni kada su u pitanju veliki problemi zaštite prirode sa velikim interesom javnosti. Što se zbirki tiče one su zanemarene pošto ova institucija nije muzej. Bukvalno propadaju nema ni jednog jedinog kustosa koji bi se za njih brinuo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna